Sajtó és PR megjelenéseink

||

Felleng interjú

Rockstar

-

2021.4.1.

Ez az „amerikai pités” pop/punk/rock főleg a 2000-es évek tinijeinek volt a zenéje. Ti fiatalabb generációkhoz tartoztok, mégis ez a stílus és hangulat akadt nektek be...

Felleng interjú – Újságcikk

Budapest Beat Magazin

-

2021.3.30.

Megjelent a 2020-ban alakult Felleng zenekar első nagylemeze: a 11 dalos Viszi a szél a 2000-es évek pop-punkjának megidézése mellett aktuális problémákkal is foglalkozik, mindezt magyar nyelven. Az albumon átívelő történet a buliba való megérkezéstől, a szerelmi egymásra találáson keresztül, a rossz útról való letérésen át, egészen egy összegző lezárásig szól. Mi kérdeztünk, ők válaszoltak.

Viszi a szél cikk

Zenészmagazin

-

2021.3.27.

A „Felleng” nevet hallva az ember azonnal a „Feeling” szóra asszociál, a névválasztásról a zenekar így mesél: „Dávid bedobta a közösbe, és ez volt hosszú idő után az egyetlen, amire egyszerre mindenki bólintott. A lemezen található dalok nagy része már szinte készen volt a megírást tekintve, mire meglett a név, és célunk, hogy a #felleng legyen az új #feeling!”

Viszi a szél cikk

HammerWorld

-

2021.3.26.

Viszi a szél címmel megjelent a streaming oldalakon a pop-punk vonalas budapesti Felleng első albuma.

Múltunk volt a nyár – TV interjú

Petőfi TV

-

2021.3.23.

A modern, dallamos pop-punkot játszó Felleng 1 éve alakult. „Viszi a szél” címmel nemrég jelent meg a zenekar 11 dalból álló első nagylemeze. Az albummal együtt pedig új klipet is készítettek. A Múltunk volt a nyár után Németh Bálint énekes-basszusgitáros és Harsányi Dániel gitáros mesél az albumról, a klipforgatásról és a Felleng terveiről az Én Vagyok Itt!-ben.

Felleng interjú

NuSkull

-

2021.3.19.

A Felleng egy piszkosul fiatal budapesti zenekar, de lényegében az egyéves fennállásuk alatt minden olyan összejött nekik, ami csak a “nagyoknak” szokott: egy nagylemez, klip egy híresség vendégszereplésével, rádióban játsszák a nótájukat stb...

Viszi a szél cikk

Recorder.hu

-

2021.3.18.

A Felleng egy új zenekar, poppunkot játszanak, annak is a rádióbarátabb változatát. Bemutatkozó lemezük, a Viszi a szél lemez koncepciója szerint - ahogy a Lángolónak mondták - "egyfajta világvége előtti utolsó házibuli" történetét mondja el; valójában ebből azért inkább a házibuli a hangsúlyos. Akad rajta nyárias szám, a #Művilág kritikája, és még egy szerelmes dal is.

Kóbóri Dávid interjú

Bumm.sk

-

2021.3.16.

A napokban jelent meg a zenekar első lemeze; első videoklipjükben Kovács András Péter szerepel. A zenekar dobosa, Kóbori Dávid Bodrogszentmáriáról származik.

Múltunk volt a nyár és Viszi a szél cikk

Rockstation

-

2021.3.15.

Szombaton debütált a Felleng nagylemeze, a Viszi a szél. A csapat a megjelenést, ahogy szokás, egy videóval ünnepelte meg, melyet a Múltunk volt a nyár című számra forgattak le. Ezt, a dalról pár gondolatot, valamint a nagylemezt az alábbiakban találjátok meg. Indulhat a buli?

Múltunk volt a nyár és albumpremier

Lángoló

-

2021.3.13.

Magyar nyelvű bemutatkozó lemezünket Viszi a szél címmel mutatják be ma, a koncepciója pedig egyfajta világvége előtti utolsó házibuli. Az albumon átível egy történet: a buliba való megérkezéstől, a szerelmi egymásra találáson keresztül, a rossz útról való letérésen át, egészen egy összegző lezárásig.

A lemezzel együtt egy klip is érkezik, a Múltunk volt a nyár című dalra.

Rádió interjú

Petőfi Rádió

-

2021.1.22.

Petőfi Rádió interjú Boros Csabával, a zenekarról, és a készülő nagylemezről. Az interjú körülbelül 40 perc 50-től indul.

Effectus premier

Rockstation

-

2020.12.30.

Friss filmet készített a nálunk bemutatott nagylemezének záródalához a Felleng. A feelinges, saját szavaik szerint a világvége előtti utolsó házibuli koncepciót felöltő lemezen figyelő Effectusklipje az alábbi, hozzá némi adalékinfó is jár a csapattól!

#Művilág – TV interjú

Petőfi TV

-

2020.12.3.

A Felleng 2020-ban alakult, modern, dallamos pop-punkot játszanak. 11 dalból álló bemutatkozó nagylemezüket, ami a „Viszi a szél” címet viseli, már rögzítették. 2021 elején szeretnék megjelentetni. Nemrég #művilág címmel jelent meg egy új daluk egy hozzá tartozó klippel, aminek Kovács András Péter lett a főszereplője.

#Művilág cikk

Rockbook

-

2020.11.12.

'#művilág' címmel friss dallal és egy hozzátartozó videóklippel jelentkezett a 2020. elején alakult, műfajilag modern, dallamos pop-punkot magyar nyelven játszó Felleng zenekar.

#Művilág premier

Rockstation

-

2020.11.9.

Nálunk debütál a fiatal calipunk-csapat, a Felleng új dala és videója, a #művilág. A dallamos punkzene kedvelőinek ínyenc csemegeként szolgáló szám megjelenésének apropójából kicsit ki is kérdeztük a még tényleg nem olyan régen nyomuló kvartettet, hogy mégis mit érdemes tudni róluk és persze hogyan tovább. Nem elkerülve a kérdést, hogy mit is tennének, ha ott lennének a világvége előtti utolsó házibulin és persze azt sem, hogy hogyan keveredett a humorista Kovács András Péter a klipbe.